juupa juu. Kävinpä sitten vähän viihtymässä ja ottamassa osaa finnairin kaaokseen. Ja voi pojat, että olikin lystiä!

Tiistaina alta peruttiin päivän kaksi lentoa kohdekaupunkiin, eli se tarkoitti lähes koko päivän hengailua lentokentällä, saatiin sentään finskiltä 17e voucher voileipiin, sitten mentiinkin nukkumaan lentokenttähotelliin.

Osa omasta porukasta lähti keskiviikkoaamuna puoli viisi yrittämään perille kiertokautta ja minä ja pari muuta kokeilimme keskiviikkona onneamme puolilta päivin halpalentoyhtiön kyydillä. Huippua. Perille päästiinkin sitten. Ihan vain 30 tuntia aikataulusta jäljessä. Parilta matkalaiselta hukkuivat laukut helsinki-vantaan kaaokseen ja pari löysi omansa sattumalta. Ehkä kadonneet laukut saadaan takaisin jouluksi, ehkä ei.

Kuten arvata saattaa perjantaista kotimatkaa ei odoteltu innolla. mutta mutta, finski oli vain rapiat puolitoista tuntia myöhässä. taas saatiin vouchereita voileipiä varten. kylläpä oli riemukasta. Eikä siinä vielä kaikki. Kotomaassa vastassa oli tuskaisen pitkä taksijono. kun nyt ei enää bussejakaan sopiviin suuntiin oikein kulkenut ja ehkä pikkujoulukausi vaikutti myös taksien määrään. siellä sitä sitten paleltiin. onnellisesti kuitenkin jo kotisuomessa.

Berliinissä kuitenkin oli vallan hienoa. onneksi. Työasiat tuli hoidettua melko mallikkaasti, kaupunkia käveltyä puolelta toiselle, uusiin ihmisiin tuli tutustuttua ja kontakteja solmittua. Brandenburgin portti ja Alexanderplatz valloitettu ja monta Berliinin joulutoria kierretty (ja ihan vain pari lasia Glÿhweinia ja Rieslingiä nautittu).

kylläpä onkin aikuinen olo.